Aktiviteter

Vi har egen barnvänlig strand och även bad från klippor eller badstege.
Det finns också en större badplats, bara några minuters promenad från campingen.
Krabbfisket brukar vara barnens favoritsysselsättning när de är här. Vi har också en fin lekplats. Intill den finns en mindre bollplan som de större barnen gärna använder. Ni kan också använda våra hyrkajaker och följa med på de guidade aktiviteter vi erbjuder för barn och vuxna. 
Vår minigolf ligger fint, med utsikt över hamnen. Sedan har vi boule och en grustennisbana.
Roddbåtar, för fiske och badturer till småöarna i närheten finns att hyra. Ni kan även ta med egen båt.

Flicka med havssnacka

Strandspanarna - barnaktivitet med guide

Hur gör djuren i vattnet? Vem lämnar kringliga spår på boten? Och vem bor i snäckan?
Strandspanarna är en kul aktivitet för barn, med guide, på den grunda delen av stranden. Vi upptäcker, blir vattenvana och lär oss om de marina djuren, samtidigt som vi har roligt.

Läs mer
bergshike 3 vindon

Skogspromenad med själaro

Följ med till Vindöns berg och njut av skogen, utsikten och gemensam fika. John Bauer-skogskänslan får du på köpet! Vi njuter av lugnet, fågelsången och den vackra skogen, och kanske ett och annat blåbär? Guiden Anette Bargel från Bohusläns Guider lotsar oss bland stigarna och berättar om naturen och trakten.

Läs mer
A4 Vindon camilla paddling

Prova att paddla

Paddla på våra lugna fjordvatten tillsammans med erfaren guide som både lär dig att paddla och berättar om det ni passerar. Ni gör ett strandstopp för bad och fika. Upplev Bohuslän när det är som bäst - på vattnet! Kajakerna glider ljudlöst fram och du ser allt både över och under ytan. Inga förkunskaper behövs och man lär sig snabbt :) 

Läs mer

Här är några av de saker som kan besökas när ni bor hos oss.

Allt går att nå på cirka timmen. Följ länkarna för att lära mer. Du hittar också besöksmålen markerade på kartan längre ner på sidan.